Actief Winterswijk

Nieuws

Actief Wandel Challenge Winterswijk

donderdag 19 augustus 2021

Actief Wandel Challenge Winterswijk

Onder begeleiding van beweegmakelaars Mitchel en Ria, Buurtsportcoach Jos en docent Graafschapcollege Wouter met stagiaires Sport en Bewegen bieden we u een wandelprogramma van 12 weken. Wandelen is een voor iedereen gezonde en eenvoudige manier om buiten te bewegen, te genieten van de omgeving, met elkaar in gesprek te gaan. De challenge is om de wandelafstand op te bouwen naar 3 a 5 km of zelf 10 kilometer. Aansluitend kunt u lid worden van een (wandel)groep/vereniging.

We organiseren het op en rond het sportpark van atletiek vereniging Archeus, een veilige omgeving. Naast warming-up, rustige opbouw wandelen in afstand en tijd, worden er oefeningen gedaan om het evenwicht, kracht, beweeglijkheid en looptechniek te verbeteren. Ook kunnen we buiten de baan mooie routes wandelen. En het is een uitnodiging voor uw behandelaar of begeleider om ook een keer mee te wandelen en ook de aanbieders van een wandelgroep. Ook aanbod met info over gezonde leefstijl en voeding (Renate Grevers) en valpreventie (Budocentrum. 

  • Locatie: AV Archeus, Vredenseweg 136, Winterswijk
  • Startdatum en tijd: donderdagavond 2 september 18:00-19:00 uur of vrijdagochtend 3 september 10:00-11:00 uur
  • Doelgroep: startende wandelaars, volwassenen en senioren 
  • Aanmelden en info: website www.actiefwinterswijk.nl of mail naar actief@winterswijk.nl met vermelding van uw naam, leeftijd en telefoonnummer, keus voor donderdagavond of vrijdagmorgen.

Beweegmakelaars:
Ria Bussink 0623792529 (vakantie van 9 tot 30 augustus)
Mitchel Hammadi 0610501916 (vakantie van 30 augustus tot 23 september)
Mailadres: beweegmakelaar@winterswijk.nl

Recente nieuwsitems