Bewegen is leuk en gezond

Nieuws

Actief Wandel Challenge Winterswijk

donderdag 19 augustus 2021

Actief Wandel Challenge Winterswijk

Onder begeleiding van beweegmakelaars Mitchel en Ria, met ondersteuning van stagiaires Sport en Bewegen, bieden wij u een wandelprogramma van 12 weken. Wandelen is een voor iedereen gezonde en eenvoudige manier om buiten te bewegen, te genieten van de omgeving en met elkaar in gesprek te gaan. De challenge is; de wandelafstand op te bouwen naar 3 a 5 km of zelfs naar 10 kilometer. Aansluitend kunt u eventueel lid worden van een (wandel)groep of actief deelnemen bij een vereniging.

Op en rond het sportpark van atletiek vereniging Archeus vinden de activiteiten in een veilige omgeving plaats. Naast een warming-up, rustige opbouw van wandelen in afstand en tijd, worden er oefeningen gedaan om het evenwicht, kracht, beweeglijkheid en looptechniek te verbeteren. Ook buiten de baan wandelen wij over mooie routes. Er is tevens aandacht voor een gezonde leefstijl en voeding (Renate Grevers) en valpreventie (Budocentrum. 

  • Locatie: AV Archeus, Vredenseweg 136, Winterswijk
  • Startdatum en tijd: donderdagavond 2 september 18:00-19:00 uur of vrijdagochtend 3 september 10:00-11:00 uur
  • Doelgroep: startende wandelaars, volwassenen en senioren 
  • Aanmelden en info: website www.actiefwinterswijk.nl of mail naar actief@winterswijk.nl met vermelding van uw naam, leeftijd en telefoonnummer, keus voor donderdagavond of vrijdagmorgen.

Beweegmakelaars:
Ria Bussink 0623792529
Mitchel Hammadi 0610501916
Mailadres: beweegmakelaar@winterswijk.nl

*Instromen in overleg!

Recente nieuwsitems